Startsida / Inlägg

Se dokumentären om ”The Mauler” först på Aftonbladet TV

av Magnus Ringman

Han är lite av en levande legend i sin sport, Alexander ”The Mauler” Gustafsson. Sedan han förlorade sin UFC-match mot Daniel Cormier för över ett år sedan har det varit en lång väg tillbaka till toppen.

I dokumentären ”Inside: Alexander Gustafsson” får vi följa honom i förberedelserna inför hans comeback, fighten mot polacken Jan Blachowicz. Dokumentären sänds i Viaplay onsdagen den 31 augusti – men redan klockan 07.00 samma morgon kan Aftonbladets tittare se programmet i Aftonbladet TV.

– Det är så roligt att vi kan vara först och erbjuda våra tittare en förhandstitt av programmet, säger Jessica Linnman, sportchef på Aftonbladet TV.

unnamed

Alexander Gustafsson har frågat sig själv om det är värt att fortsätta. Men drivet finns fortfarande och målet är att bli världsmästare. Nu släpper han in svenska folket i sitt hem och berättar om matchen där hans framgångssaga tog slut och han gick från att vara hyllad till att bli ifrågasatt.

Själv säger Alexander ”The Mauler” Gustafsson till Viaplay:

– Jag har alltid haft stort stöd från fansen, och jag hoppas att detta gör att att fler får upp ögonen för UFC (Ultimate Fighting Championship).

Magnus Ringman

Stabschef

FAKTA

”Inside: Alexander Gustafsson” kommer sändas i fyra avsnitt. Premiären är onsdagen den 31 augusti klockan 07.00, varpå ett nytt avsnitt släpps varje dag fram till den 3 september när Gustafsson möter Blachowicz i Hamburg. Aftonbladet TV sänder första avsnittet exklusivt på Sportbladet kl 07.00 31 augusti.

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Frida Westergård och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB